Flytninger

Har du brug for flytteservice?

Har du fået ny adresse? Og kunne du godt bruge kompetent og effektiv hjælp til at få fragtet dine ting til dit nye hjem eller dit nye kontor? Så lad JAS Kurerservice klare opgaven. Vi tilbyder flytteservice i hele Danmark og Europa, så uanset hvor din nye adresse er, kan vi bistå dig i din flytning.

En papkasse er ikke bare en papkasse, og et møbel er ikke bare et møbel for os. Vi tilbyder flytteservice med stor respekt for hver en ting, der skal flyttes, så du ikke pludseligt står med ting, der er gået i stykker, møbler med ridser og skåret service, når du skal til at pakke ud. Store møbler, service og ting af høj værdi håndterer vi derfor altid nænsomt og forsigtigt.

Hos JAS Kurerservice har vi specialiseret os i at yde den bedste flytteservice, og vores dygtige medarbejdere tilgår hver en opgave med stor entusiasme. De er ikke bange for at tage ekstra fat, når tingene skal flyttes ind og ud af varevognen, og selv de tungeste ting er ingen hindring for dem. Vi har altid de rette biler, lifte og andre ting, der er nødvendige at have i forbindelse med flytning, så du er sikker på at kunne få alle dine ejendele med dig, samt få en god flytteservice, når du vælger JAS Kurerservice.

Professionel og effektiv flytteservice i hele Danmark

Vi tilbyder flytteservice i hele Danmark. Så hvad end at din nye adresse er på Samsø, i København eller på Tåsinge, så står vi klar til at fragte alle dine personlige ejendele eller dit kontors interiør.

Vi vejleder dig gerne i, hvordan processen nemmest skal forløbe. Vi guider dig også gerne i, hvordan du skal pakke dine ting, og hvordan du bedst kan sikre dine skrøbelige genstande, når du skal flytte.

Hos JAS Kurerservice vægter vi god flytteservice samt kvalitet og sikkerhed rigtig højt. Det er din garanti for, at uanset hvor i Danmark, du skal flytte hen, så er du sikker på altid at få den bedste løsning, når du vælger JAS Kurerservice. Hos os er du med gennem hele processen, og du er altid sikker på at få en optimal flytteservice, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og hvor der er styr på hvert et led i processen.

Vi tilbyder flytteservice til Færøerne

Er din nye adresse på Færøerne? Og har du brug for hjælp til at få fragtet dine ejendele derop? Så lad JAS Kurerservice hjælpe dig med opgaven.

Vores dygtige medarbejdere har specialiseret sig i flytteservice, og det gælder også til Færøerne. Vi sørger for det praktiske og det hårde arbejde, så du kun skal spekulere på at blive klar til at flytte og pakke ud i dine nye omgivelser.

Hos JAS Kurerservice sørger vi for at hente alle dine flyttekasser og møbler, og vi er med dem hele vejen, til de lander på din nye adresse på Færøerne.

Vi har stor erfaring med flytteservice til Færøerne, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig, hvis du skal flytte derop. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på flytteservice til Færøerne, og du er allerede et skridt tættere på dit nye hjem.

Flytteservice til Grønland

At flytte er en stor opgave. Der er mange ting, der skal være styr på, for at det hele forløber gnidningsfrit. Skal du flytte til udlandet, kan det være en endnu større opgave, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos JAS Kurerservice har vi mange års erfaring i flytteservice til udlandet – herunder Grønland. Så ligger din nye adresse på Grønland, så tøv ikke med at tage fat i os.

Når du bestiller flytteservice hos JAS Kurerservice, er du sikker på at få effektiv og professionel hjælp til enhver tid. Vi har mange års erfaring inden for feltet, og vi tilbyder en skånsom og kompetent flytteservice. Hver en papkasse og hvert et møbel håndterer vi med respekt, og vi er ved dine ejendeles side, lige fra de er blevet pakket ned, til de er leveret på din nye adresse. Her er de klar til lige at blive pakket ud, så du kan gå i gang med at indrette dit nye hjem.

Så står du og skal flytte til Grønland, lad da JAS Kurerservice stå for flytteservicen. Vi flytter alt for dig, og vi sørger naturligvis for, at det bliver leveret på din nye adresse til det aftalte tidspunkt.

Flytning til Island

Står du og skal flytte til Island? Og har du brug for en hjælpende hånd i forbindelse med flytningen? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos JAS kurerservice har vi specialiseret os i flytteservice til udlandet, og vi har især stor erfaring med at sørge for flytninger til Island.

Vælger du os til at stå for flytteservicen, sørger vi for, at dine ejendele kommer sikkert frem til din nye adresse på Island. Vi varetager alt lige fra store møbler til papkasser med service og nipsgenstande med den største forsigtighed, hvilket er din garanti for, at dine ting kommer frem til Island i samme tilstand, som de var i, da de forlod dit hjem.

Har du brug for flytteservice til Island, vælg da JAS Kurerservice. Vi sørger for en effektiv og kompetent flytning, og du er altid sikker på at få det hele leveret lige til døren – og selvfølgelig til det aftalte tidspunkt.

Skal JAS Kurerservice stå for flytteservicen?

Hos JAS Kurerservice kan du trygt overlade din flytning i vores hænder. Vi varetager flytteservice til indland, Europa og Færøerne, Grønland og Island, og kombinationen af vores medarbejders faglige stolthed og ekspertise betyder, at du altid er sikret den bedste løsning hos os.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en snak om dine muligheder i forbindelse med flytteservice, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.  Du har også mulighed for at anvende vores kontaktformular. Her kan du skrive din besked, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. 

Har du brug for hjælp til en pakke, der skal leveres eller anden form for kurerservice? Så tilbyder vi også dette.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere