Kurerservice

Uforpligtende tilbud

Ring til os på 40797179 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Professionel kurerservice til enhver tid

Hos JAS Kurerservice har vi over 12 års erfaring inden for faget, hvorfor vi kan klare alle opgaver af kurerkørsel – store som små. Kombinationen af vores store viden og faglige stolthed betyder, at vi altid tilgår enhver kurerkørsel med stor professionalisme og engagement, og vi lægger en dyd i at udføre hver en opgave med den bedste service. Så har du en pakke, der skal leveres eller en palle med varer, du skal have fragtet hjem til dig selv eller til din virksomhed, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi har biler ude at køre i det meste af Danmark og Europa, hvorfor vi hurtigt kan springe til, hvis du får brug for kurerkørsel. Og så endda til en skarp og konkurrencedygtig pris uden at det går ud over kurerservicen.

Vælger du JAS Kurerservice, er du sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Du er med hele vejen i kurerkørslen, lige fra vi samler pakken op, til den er leveret det rigtige sted. Og naturligvis leverer vi altid til tiden. Derfor er du ikke kun sikker på at få den bedste kurerservice hos os – du er også sikker på at indgå et samarbejde med et pålideligt kurerfirma, der er vant til at arbejde med deadlines – også dem der ligger lige om hjørnet.

Hurtig kurerservice i hele Danmark

JAS Kurerservice har landsdækkende service, så uanset hvor henne i landet, du befinder dig, så er vi lige i nærheden af dig. Vores biler er aldrig mere end en kort køretur væk fra dig. Så står du pludseligt overfor en kurerkørsel, du har brug for hjælp til, så kan JAS Kurerservice hjælpe dig. Vi kommer så hurtigt som muligt og samler pakken op, og vi sørger for at levere den til den endelige destination inden den aftalte deadline. Du er dermed sikret en hurtig kurerservice hos os.

Ud over hasteopgaver kan vi også hjælpe med daglig kurerkørsel og faste leveringer. Har du eksempelvis nogle varer, der skal ud hver eneste dag, pakker, der skal ud på samme tid én gang om ugen eller noget helt tredje, kan JAS Kurerservice være din faste samarbejdspartner. Uanset om der er tale om en mindre pakke eller en stor last, der kræver fragt i en stor kassevogn, så garanterer vi hurtig kurerservice.

Vi tilbyder også kurerservice til eller fra Europa

Har du gods, der skal sendes ud af landet? Eller har du brug for at få fragtet en pakke fra udlandet og hjem til dig selv? Så kan JAS Kurerservice også hjælpe dig med din opgave. Vi har altid biler rundt omkring i Europa, og vores dygtige medarbejdere er altid klar til at springe til, når der kommer en ny kurerkørsel ind til dem. Vælger du vores kurerservice, vil du opleve, at din forsendelse er hurtig på vej.

Vi sørger naturligvis for, at din forsendelse er i trygge hænder fra start til slut, og med JAS Kurerservice er du også altid sikker på, at din pakke kommer det helt rigtige sted hen – også selvom der er tale om en forsendelse, der skal til udlandet.

Vi tilbyder alle former for kurerkørsel til udlandet. Hvad end du har brug for hjælp til en hasteopgave eller en professionel samarbejdspartner til faste leverancer, er JAS Kurerservice altid klar til bistå dig med dine opgaver.

Hos JAS Kurerservice hjælper vi dig med dine leverancer

Vi er aldrig længere end et opkald væk. Har du en kurerkørsel, du skal have løst, eller er du interesseret i at vide mere om vores kurerservice? Så er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os. Vi står altid klar til at tage en snak om din opgave, og ud fra den kan vi komme med et uforpligtende tilbud på kurerservice.

Du er også velkommen til at anvende vores kontaktformular, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. Har du brug for hjælp til flytning? Så tilbyder vi også flytteservice.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere