Vognmænd søges

Hos JAS Kurerservice går det stærkt, og vi har rigtig mange opgaver

Derfor er vi på udkig efter nye hænder, der kunne tænke sig at være en del af vores virksomhed og som ikke er bange for at tage fat, når det virkelig gælder.

Vi er et landsdækkende kurerfirma, der kører rundt i hele Danmark såvel som Europa, og hver dag håndterer vi mange forskellige opgaver for vores mange kunder. Du vil derfor blive en del af en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du møder en masse nye mennesker hver eneste dag. Her er der rig mulighed for at nyde livet på landevejen, mens du er med til at gøre en stor forskel for alle vores kunder.

Et kurerservicefirma, hvor der er styr på tingene

JAS Kurerservice har eksisteret i mere end 12 år. Vi er derfor i dag et veletableret kurerfirma, der varetager en bred vifte af opgaver i Danmark og i resten af Europa.

Hos os er der altid styr på tingene, og du får en arbejdsplads, hvor du er garanteret gode arbejdsvilkår og en spændende hverdag med mange forskellige opgaver.

Hvad forventer vi af dig?

Vi søger selvstændige vognmænd med egen bil under 3500 kg – både med og uden lift. Bilerne vi søger, er biler, hvor der er plads til mellem 3-8 paller.

Vi forventer af dig, at du er pligtopfyldende, god til at holde deadlines, og at du er serviceminded over for vores kunder. Derudover skal du altid være klar på at rykke ud, når opgaverne kalder. At være omstillingsparat og god til at have mange bolde i luften på samme tid er helt sikkert også nogle gode værdier, vi sætter pris på hos JAS Kurerservice.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team?

Kunne du tænke at blive en del af JAS Kurerservice? Så ring eller skriv til Jens Anders Søndergaard på mobil: 4079 7179 eller mail: jaskurerservice@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere