Om os

Vi er et landsdækkende kurerfirma, der består af et team af kompetente og professionelle vognmænd.

Med over 12 års erfaring at trække på, er vi i stand til at tage os af alle opgaver – store som små. Vores virksomhed er bygget på et fundament af faglig stolthed og et ønske om altid at kunne levere den bedste service. Det er en kombination, der sikrer dig en altid fuldendt løsning af bedste kvalitet, når du vælger JAS Kurerservice.

At vi er et landsdækkende firma betyder, at vi har biler og vognmænd i det meste af Danmark. Det er din garanti for, at har du en pakke, der skal hentes eller leveres, så er der altid en bil tæt på dig til at tage sig af opgaven. Vi er aldrig længere end et opkald væk, så ring bare til os, hvis du skal have transporteret en pakke, eller hvis du skal flytte.

Vi har også vogne i udlandet, og vi henter og bringer til alle dele af Europa – også Island, Grønland og Færøerne. Så uanset hvor du skal have din pakke sendt hen, kan vi sørge for, at din pakke kommer det helt rigtige sted hen.

Dit professionelle kurerfirma

Når du vælger JAS Kurerservice, vælger du et professionelt kurerfirma, der kan bistå dig med alle dine opgaver. Vi kan tilbyde at løse dine hasteopgaver, fast kørsel og distribution af alt lige fra små pakker til store paller. Så uanset om du skal have sendt en lille pakke, eller leder efter et kurerfirma, der kan levere store pakker jævnligt, så lad valget falde på os.

Vi er ADR-godkendt såvel som SLV-godkendt, hvilket betyder, at vi må køre med farlig gods, og at vi er lufthavnsgodkendt. Vi er specialister inden for faget, hvilket er din garanti for altid at få den bedste løsning – til enhver tid.

Så har du en pakke, du har brug for at få frem, eller har du brug for at få noget leveret til dig til tiden, så lad JAS Kurerservice udføre opgaven for dig.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere